گوشت بال مرغ را می توان یکی از قسمت های خوشمزه و لذیذ و کبابی که بیشتر برای کباب کردن استفاده می شود نام برد، انواع بال مرغ را به صورت عمده یا جزئی می توانیم توسط فروشگاه های با کیفیت بالا و قیمت بسیارمناسب در اختیار مشتریان و مصرف کنندگان قرار دهیم.
بال مرغ
بال مرغ از آن نیز در درست کردن خورشت های مختلف و چلو گوشت و چلومرغ خانگی نیز بسیار خوب می باشد و استفاده می شود و همچنین به صورت کباب سیخی و روی تور نیز می توانیم استفاده کنیم. انواع بال مرغ به صورت عمده می توان در تمامی مرغ فروشی ها با کیفیت بسیار بالا و قیمت خوب در اختیار مشتریان و مصرف کنندگان قرار می گیرد و میزان مصرف بال مرغ نیز بسیار بالا می باشد زیرا غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه و با کیفیت و انرژی زا می باشد.
طرز تهیه ی پخت ته انداز کتف و بال مرغ این چنین است ؛
مرحله ۱:ابتدای کارمان پوست پیاز را جدا می کنیم و آن را می شوییم تا قشنگ تمیز و پاک باشد، سپس آن را به صورت خلالی بزرگ بزرگ خرد می کنیم و به همراهی کتف و بال مرغ درون یک کاسه ی مناسب آنها را می ریزیم.
مرحله ۲:در این مرحله می بایست نمک را به همراهی فلفل سیاه، زردچوبه، روغن مایع، سس سفید و زعفران دم کنیم و سپس به کتف و بال مرغ اضافه خواهیم کرد و سپس به مدت زمان پنج دقیقه با دست ماساژ می دهیم تا موادی که دم کردیم به خوبی به خورد کتف و بال ها بروند.
مرحله ۳:حالا روی همان کاسه مناسب شامل کتف و بال را با سلفون مناسب می پوشانیم،و سپس اجازه می دهیم که به مدت دو تا چهار ساعت درون یخچال استراحت کند به این دلیل که کتف و بال ها مزه دار شوند و سپس پس از گذشت این زمان آنها را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ۴:در این مرحله باید یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهیم و مقداری معین روغن مایع درون آن بریزیم و اجازه دهیم تا روغن به قدر کافی گرم شود، در ادامه کتف و بال ها را درون تابه مناسب قرار می دهیم و سپس آنها را به خوبی سرخ می کنیم.
مرحله ۵:حالا کتف و بال ها را به پشت بر می گردانیم و کمی آنها را سرخ کرده و سپس آنها را از تابه خارج کرده و بعد یک قابلمه ی مناسب را انتخاب می کنیم و تا نیمه پر از آب می کنیم و یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه خواهیم کرد و روی حرارت زیاد قرارش می دهیم تا خوب پخته شود.
مرحله ۶: در این مرحله اجازه خواهیم داد تا آب به نقطه ی جوش برسد. در ادامه ی کار برنج را شسته، سپس درون قابلمه ی مناسب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا اینکه به مدت زمان هشت تا دوازده دقیقه درون آب جوش بماند به این علت که به پخت اولیه خود برسد.
مرحله ۷:حالا قابلمه برنج را از روی حرارت بر می داریم و سپس برنج را آب کشی می کنیم.
مرحله ۸: در این مرحله به مقدار لازم روغن مایع و زعفران دم می کنیم و سپس درون قابلمه می ریزیم وسپس کتف بال ها را از طرفی که خیلی کمتر سرخ شده درون قابلمه مرتب می چینیم و بعد برنج آبکشی شده را لایه لایه روی کتف بال ها می ریزیم و در آخر با پشت قاشق برنج را روی آنها منسجم و مرتب می کنیم.
مرحله ۹ :حالا روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم، بعد درب قابلمه را با دم کنی که درست شده از قبل می پوشانیم و آن را روی قابلمه قرار می دهیم و در ادامه قابلمه را به مدت چهل و پنج دقیقه روی اجاق قرار می دهیم تا پلو دم بکشد.
مرحله ۱۰ : در این مرحله ی آخر در نهایت پس از گذشت چهل و پنج دقیقه قابلمه را از روی حرارت اجاق بر می داریم و سپس آن را درون ظرف مورد نظر خودمان بر می گردانیم.
پس از گذشت این ده مرحله غذای لذیذ و خوشمزه ی ما آماده هست.
بال مرغ قزوین
بال مرغ در هر شهر کشورمان به صورت متفاوت تهیه می شود و هر شهر بال مرغ مخصوص خود را دارد ؛ مثلا بال مرغ قزوین و … ،که هر کدام به شیوه ی متفاوتی توسط زنان خانه دار پخته و تهیه می شود
بال مرغ خوشمزه
تمامی شهر های کشور عزیزمان دارای غذای سنتی خودشان می باشد که هر کدام طرز تهیه ی آنها با همدیگر فرق می کند ولی از نظر کیفیت و خوشمزگی و لذیذ بود همگی آنها لذیذ و خوشمزه می باشند ؛مانند بال مرغ که در تمامی نقاط کشورمان ایران این غذا خیلی خوشمزه و با کیفیت تهیه می شود.
بال مرغ کبابی
دستور تهیه ی پخت بال و کتف کبابی در فر
مرحله اول: ابتدا برای خوشمزه کردن کتف و بال مرغ آنها را خوب باید بشوییم و سپس با یک دستمال تمیز و پاک خشک کنیم و بعد داخل یک کاسه خواهیم ریخت و در ادامه ی کار پیازها را به صورت خلالی درشت درشت خرد خواهیم کرد.
مرحله دوم: در این مرحله نیز پیاز خر شده را به کاسه ای که مرحله ی قبل بال و کتف مرغ را اضافه کردیم می ریزیم و خوب آنها را با همدیگر مخلوط و ترکیب می کنیم. بعد مقداری ماست را به همراه مقداری زعفران دم می کنیم و سپس فلفل سفید، زردچوبه، پاپریکا و فلفل سیاه این ادویه ها را به صورت جداگانه در یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم :حالا سس را به همراه دو قاشق غذاخوری مقداری روغن مایع اضافه خواهیم کرد و در ادامه مواد را به خوبی ترکیب و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و یک شکل شوند. در ادامه ی کار ترکیب ماست و زعفران دم کرده را به این کاسه شامل کتف و بال مرغ اضافه می کنیم.
مرحله چهارم: در این مرحله ی آخر تمامی مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا همه جای بال و کتف مرغ را بپوشانند و سپس با سلفون روی آن را خواهیم پوشاند و در نهایت آن را در فر قرار در دمای ۱۸۰ درجه قرارمی دهیم.
با طی کردن این چهار مرحله بال مرغ کبابی خوشمزه تهیه می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.