در سراسر دنیا و در ایران گوشت مرغ به عنوان یکی از پر مصرف ترین غذاها در تمام سفره های مردم می باشد و مردم اصفهان، کاشان، مشهد، تهران، تبریز و غیره بسیار زیاد از این گوشت استفاده می کنند زیرا حاوی مواد پروتئینی و ویتامینی بسیار زیادی می باشد که شاید ما از آن بی اطلاع باشیم، با آراد برندینگ همراه باشید.
در تمامی شهرهای ایران از گوشت مرغ و گوشت شترمرغ تازه به خاطر خواص بسیار زیادی که دارد زیاد استفاده می کنند و گوشت مرغ کاشان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است که افراد از آن استفاده می کنند زیرا این گوشت با اسید آمینه ایی به نام هوموسیستئین در بدن که عامل بیماریهای قلبی عروقی می باشد مبارزه می کند.
سه نوع طبقه بندی برای استفاده از پودر گوشت مرغ در مصارف مختلفی نظیر دامداری، مرغداری و طیور فاده میشود که میتوان به نوع اول اشاره کرد این نوع از خود را گوش دارای پروتئین بالاتری می باشند که برای تغذیه دام و مرغداری استفاده می شود قیمت این نوع پودر نسبت به پودر سویا پایین تر بوده و از پروتئین و اسید آمینه هایی مفید که درصد بالاتری دارد برخوردار می باشد.