آیا نان جو چیزی است؟
جو پوست کنده نسبت به گندم فیبر و بتا گلوکان بیشتری دارد و در طی فرآوری مواد مغذی کمتری را از دست می دهد. سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی از جمله پتاسیم، آهن و روی است. جو ممکن است به کاهش قند خون و بهبود هضم کمک کند.
آیا نان جو رژیمی خشک یک چیز است یا خیر.
آرد جو چه مزه ای دارد؟
نان جو نوعی نان است که از آرد جو تهیه می شود که از دانه گیاه جو به دست می آید. در جزایر بریتانیا این نانی است که قدمت آن به عصر آهن می رسد. امروزه معمولاً آرد جو را (به نسبت کمتر) با آرد گندم مخلوط میکنند تا آرد نانسازی معمولی درست شود.
آیا می توانید آرد جو را جایگزین آرد معمولی کنید؟
شما می توانید تا 1/3 فنجان آرد جو را به جای آرد معمولی جایگزین کنید تا یک محصول پخته شده نرم تولید کنید. آرد جو سفید گلوتن کمتری نسبت به آرد گندم دارد و همچنان حاوی مقداری گلوتن است.
آرد جو را چگونه می خورید؟
در اینجا چند راه برای افزودن جو به رژیم غذایی شما وجود دارد:
به جای جو دو سر به عنوان فرنی صبحانه از تکه های جو استفاده کنید.
آن را به سوپ و خورش اضافه کنید.
آرد جو را با آرد گندم در محصولات پخته مخلوط کنید.
با جو پخته شده، سبزیجات و سس سالاد غلات درست کنید.
آن را به جای برنج یا کینوا به عنوان غذای جانبی میل کنید.
از آرد جو چه چیزی درست می شود؟
از آرد جو برای تهیه نان جو و نان های دیگر مانند نان مسطح و نان مخمر استفاده می شود. دو نوع کلی آرد جو وجود دارد: درشت و ریز. بلغور جو را آسیاب می کنند تا آرد درشت جو و جو مروارید را برای تهیه آرد جو ریز آسیاب کنند.