عمل خم کردن پیچ انتهایی زیر فلنج بدنه برای محکم نگه داشتن انتهای آن در جای خود. این عمل که در برخی از عملیات درزگیری مورد استفاده قرار می گیرد، قبل از درز دوز توسط دستگاه جداگانه (کلینچر) انجام می شود.
اولین عملیات
مرحله اولیه تشکیل درز دوتایی که در آن پیچ انتهایی زیر فلنج بدنه قوطی فلزی کنسرو قرار می گیرد به طوری که 2 در هم قفل می شوند.
ناک اوت
قسمتی از درزگیر دوتایی که در وسط چاک درز قرار دارد و به انتهای درزدار فشار می آورد و پس از اتمام عملیات دوم قوطی را از چاک بیرون می اندازد.
ارتفاع سنجاق:
فاصله بین بالاترین قسمت صفحه پایه و پایین ترین قسمت چاک در موقعیت درز آنها.
عملیات دوم
قسمت پایانی عملیات درزگیری که در آن قلابهای ایجاد شده در اولین عملیات به یکدیگر محکم میشوند و ترکیب آببندی را به داخل حفرهها وادار میکند تا یک مهر و موم هرمتیک ایجاد کند.
3.5.2 فاکتورهای یکپارچگی دوخت
پیش نیازهای دستیابی به یکپارچگی دوخت خوب عبارتند از:
قوطی ها و انتهای درست و بدون آسیب
عدم وجود مواد دیگر در قسمت های درز (به عنوان مثال، محصول، لحیم کاری اضافی یا ترکیب آب بندی، مواد خارجی)
وجود و قرارگیری مناسب ترکیب آب بندی به منظور پرکردن ناحیه آب بندی اولیه که از نشتی جلوگیری می کند.
اتصال مکانیکی مناسب فلنج بدنه و پیچ انتهایی که منجر به همپوشانی می شود و فشرده سازی فلنج و حلقه در هم قفل شده برای تشکیل قلاب بدنه و قلاب انتهایی که محکم در هم قفل شده اند
اگر 3 پیش نیاز اول برآورده شود، ارزیابی نهایی درز بر اساس 2 پیش نیاز آخری، یعنی همپوشانی و درجه سفتی / برجستگی فشار است.
اندازهگیریهای مختلف درز دوتایی که ممکن است انجام شود به این تصمیم کمک میکند که همپوشانی و سفتی برای اطمینان از اینکه ترکیب آببندی بهدرستی تحت فشار است، کافی باشد.